Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مجتبی طهماسبی، سرپرست اداره‌کل مستمری‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، ضمن اعلام این مطلب گفت: با توسعه خدمات غیرحضوری و الکترونیکی سازمان تأمین‌اجتماعی، همه مراحل درخواست برقراری مستمری بازماندگان و احراز شرایط دریافت این مستمری به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه خدمات غیرحضوری تأمین‌اجتماعی به نشانی es.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

tamin.ir قابل انجام است.

وی افزود: بازماندگان بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران متوفی، برای دریافت مستمری بازماندگان، باید به سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان مراجعه و در این سامانه ثبت‌نام کنند.

طهماسبی با اشاره به اینکه همسران بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران متوفی بعد از ثبت درخواست خود، دیگر نیازی به مراجعه حضوری به شعب تأمین‌اجتماعی ندارند و مستمری آنان به صورت ماهانه پرداخت خواهد شد، گفت: دختران بازمانده با لحاظ شرایط مقرر در قانون تأمین‌اجتماعی از مستمری تأمین‌اجتماعی برخوردار می‌شوند و به‌منظور استمرار پرداخت مستمری، سالیانه باید به جای مراجعه حضوری به شعب برای بررسی استمرار شرایط دریافت مستمری که درگذشته مرسوم بود، فرم تعهدنامه فرزندان اناث را در سامانه خدمات غیرحضوری تأمین‌اجتماعی تکمیل کنند.

طهماسبی با اعلام اینکه دختران بازمانده تا زمانی که همسر و شغلی نداشته باشند، می‌توانند مستمری بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر مرحوم را دریافت کنند، افزود: لازم است که این گروه از مستمری‌بگیران (دختران بازمانده) سالیانه به بخش مربوط به مستمری‌بگیران در سامانه خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی مراجعه و فرم تعهدنامه فرزندان اناث را تکمیل و مشخصات و نشانی خود را در این فرم قید کنند و متعهد شوند که به سبب نداشتن همسر و شغل شرایط دریافت مستمری را دارند تا پرداخت مستمری آنها ادامه داشته باشد.

وی همچنین گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی اطلاعات ازدواج و طلاق مستمری‌بگیران را از سازمان ثبت احوال دریافت می‌کند که البته ارتباط بین سامانه تأمین‌اجتماعی و سامانه اطلاعات ثبت احوال، به سبب شرایط و مقررات سازمان ثبت احوال، برخط(آنلاین) نیست و گزارش‌های مربوطه به‌صورت ماهانه، دریافت می‌شود. لذا شعب تأمین‌اجتماعی به‌صورت منظم و ماهانه، لیست فرزندان اناث بازمانده را به‌منظور پرداخت مستمری و از حیث استمرار شرایط دریافت مستمری، بررسی و کنترل می‌کنند. همچنین از سال گذشته، به این گروه از مستمری‌بگیران گرامی در موعد مقرر جهت تکمیل مجدد فرم تعهدنامه، پیامکی از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی ارسال و از آنان خواسته می‌شود برای تکمیل تعهدنامه به سامانه خدمات غیرحضوری مراجعه کنند.

طهماسبی ادامه داد: تنها در صورتی‌که فرزند اناث بازمانده، سالیانه در سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی، تعهدنامه مربوطه را تکمیل نکند یا به شعب برای ارائه مدارک و مستندات لازم برای احراز استمرار شرایط دریافت مستمری مراجعه نکند، شعب به ناچار، پرداخت مستمری را به صورت موقت تعلیق می‌کنند تا وضعیت این مستمری‌بگیران مشخص شود.

طهماسبی در خصوص وضعیت پرداخت مستمری به همسران بازمانده بعد از ازدواج مجدد نیز گفت: با توجه به بند یک ماده ۴۸ قانون حمایت از خانواده که ازدواج را مانع دریافت مستمری همسران بازمانده ندانسته، ازدواج همسران بازمانده بیمه‌شدگان یا مستمری‌بگیران متوفی، مانع دریافت مستمری نیست و از سال ۱۳۹۴ که سازمان ثبت احوال، وقایع مربوط به حیات و ممات را به صورت برخط در اختیار سازمان تأمین‌اجتماعی قرار داده است، عملاً نیازی به مراجعه همسر بازمانده به واحدهای اجرایی این سازمان برای اطمینان از پایداری شرایط استمرار پرداخت مستمری نیست.

بیشتر بخوانید: جزئیات پرداخت وام مسکن به بازنشستگان

۴٧۴٧

کد خبر 1629997

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی شرایط دریافت مستمری مستمری بگیران پرداخت مستمری ثبت احوال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۶۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی

فرارو – وام ازدواج اولین وام سال ۱۴۰۳ است که تکلیفش قبل عید و در جریان بررسی لایحه بودجه مشخص شد؛ اما وام خرید مسکن هنوز جای کار دارد.

به گزارش فرارو؛ تسهیلات بانکی به دو بخش خرد و کلان تقسیم می‌شوند. تسهیلات کلان معمولاً به پروژه‌ها و شرکت‌های بزرگ تخصیص پیدا می‌کند و سهم عمده تسهیلات بانکی را می‌بلعد، اما مردم عادی هم در طول سال برای رفع نیاز‌های خود در قالب تسهیلات خرد به بانک‌ها مراجعه می‌کند.

وام پرداختی به مردم عادی در قالب تسهیلات خرد طبقه‌بندی خواهد شد و با نام‌های متعارف شناخته می‌شود. هر سال هم بعد از ابلاغ بانک مرکزی به شبکه بانکی پرداخت این وام‌ها را شاهد هستیم. در این مطلب هفت وام سرنوشت‌ساز را بررسی می‌کنیم که امسال به‌عنوان یک گزینه پیش‌روی متقاضیان هستند هرچند گاهی لازم است برای دریافتشان دوندگی کرد.

وام ازدواج ۱۴۰۳؛ نفری ۳۰۰ میلیون

وام ازدواج، پرطرفدارترین وام قرض‌الحسنه است. به همین دلیل بخشنامه آن را زودتر برای اجرا در سال جدید ابلاغ کرده‌اند. بخشنامه می‌گوید مبلغ وام ازدواج برای هر یک از زوج‌ها ۳۰۰ میلیون تومان است؛ اما برای تشویق دختر زیر ۲۳ سال و ایجاد انگیزه میان پسر ۲۵ سال، مبلغ وام ازدواج به ۳۵۰ میلیون تومان می‌رسد.

وام ازدواج صرفا به کسانی که در سال ۱۴۰۳ عقدکرده باشند پرداخت نمی‌شود؛ بلکه هر زوجی که تاریخ ازدواجشان از اول فروردین‌ماه سال ۱۳۹۹ باشد و تا حالا وام ازدواج نگرفته باشند قابل‌پرداخت است.

دریافت وام ازدواج fi یک نفر ضامن نیاز دارد. قانون می‌گوید اگر کسی نتوانست ضامن معتبر جور کند بانک‌ها موظف هستند، به‌جای ضامن از حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضی یا بستگان درجه یک آن‌ها به‌جای ضامن استفاده کنند. این قسمت قانون زیاد بین بانک‌ها طرفدار ندارد.

متقاضیان وام ازدواج که وام ۳۰۰ میلیون تومانی دریافت کرده‌اند باید بابت بازپرداختش، در یک پروسه ۱۰ ساله ماهی دو میلیون و ۷۲۸ هزار تومان به اضافه کارمزد‌هایی که سالی یک بار می‌پردازند به بانک پس بدهند.

کارمزد وام ازدواج برای سال اول، چهار درصد کل ۳۰۰ میلیون تومان و از سال‌های بعد به میزان مانده تسهیلات محاسبه می‌شود. کسی هم که ۳۵۰ میلیون دریافت کرده باشد باید در ماه سه میلیون ۱۸۲ هزار تومان قسط بدهد. کارمزد سالانه هم پابرجاست.

وام خرد، وام قرض‌الحسنه، وام ۳۰۰ میلیونی

وام خرد و وام قرض‌الحسنه انواع دیگر وام هستند که امسال می‌توانید به دریافتشان از بانک‌ها امیدوار باشید. وام قرض‌الحسنه را به‌نام وام ۳۰۰ میلیون تومانی می‌شناسیم، اما عدد جلوی آن در حقیقت به حداکثر میزان وام یا به قول بانکی‌ها به سقف قابل پرداخت اشاره دارد. وام قرض‌الحسنه می‌تواند در قالب کارت اعتباری خرید توسط بانک‌های مختلف پرداخت شود که مشمول کارکرد است.

وام قرض‌الحسنه تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان، با کارمزد چهار درصد پرداخت می‌شود و بانک‌ها پرداخت آن را از محل منابع خودشان گردن می‌گیرند. بازپرداخت وام قرض‌الحسنه معمولا پنج ساله است. وام فوری بانک‌ها که معمولا تا سقف ۵۰ میلیون تومان بدون وثیقه ملکی و تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان با وثیقه ملکی قابل دریافت است و سود آن ۲۳ درصد و بازپرداختش ۲۴ ماهه است، در همین قالب قرار می‌گیرد.

وام خرد در قالب غیر قرض‌الحسنه با نرخ سود ۲۳ درصد و بازپرداخت ۲۴ ماهه پرداخت می‌شود. وام خرد در این حالت بین ۲۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان قابل پرداخت است.

مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۳ در حالت عادی برای هر یک از زوج‌ها ۳۰۰ میلیون تومان است وام خرید مسکن؛ حداکثر ۹۶۰ میلیون تومان

وام خرید مسکن را به طور تخصصی می‌توان از بانک مسکن دریافت کرد؛ ولی بانک‌های دیگری هم اعتبار ارائه این تسهیلات را دارند. بانک مسکن این وام را به دو صورت پرداخت می‌کند: وام مسکن جوانان و وام اوراق. تسهیلاتی که می‌توانید از بانک مسکن دریافت کنید، وام اوراق است. متقاضیان این وام معمولاً افرادی هستند که پس‌انداز کافی ندارند یا خودشان نمی‌توانند سپرده جدیدی را افتتاح کنند و ۱۲ ماه در صف انتظار بمانند. برای همین اوراق تسه خریداری می‌کنند.

دریافت وام مسکن فقط برای افرادی امکان‌پذیر است که نسبت به افتتاح سپرده اقدام کرده باشند باقی افراد باید به فرابورس بروند و یا آن‌هایی که قصد استفاده از وام برای بار دوم یا چندم را دارند، باید حتماً باید از طریق خرید اوراق در فرابورس نسبت به دریافت وام خرید مسکن اقدام کنند.

افزایش دوبرابری سقف تسهیلات مسکن، باید شده محدودیت خرید سقف اوراق تسه بانک مسکن از ۵۶۰ ورقه به هزار و ۱۲۰ ورقه افزایش‌یافته و همانند سقف تسهیلات افزایش دوبرابری داشته است. وام مسکن قابل دریافت از محل خرید اوراق تسهیلات مسکن، تا سقف ۸۰۰ میلیون تومان برای زوجین در شهر تهران پرداخت می‌شود. رقم وام مسکن از محل اوراق در شهر‌های مرکز استان و جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر، برای زوجین ۶۴۰ میلیون تومان و در سایر شهر‌ها ۴۸۰ میلیون تومان است.

وام جعاله یا تعمیرات مسکن هم بابت یک پلاک ثبتی به دو نفر تعلق می‌گیرد که رقمش ۱۶۰ میلیون تومان است و باید زحمت خریدش را به دوش بکشید.

وام ودیعه مسکن؛ حداکثر ۲۰۰ میلیون

وام ودیعه مسکن اواخر سال ۱۴۰۲ تصویب شد و قرار است امسال با مبالغ جدید به متقاضیان پرداخت شود. تهرانی‌ها ۲۰۰ میلیون تومان، ساکنان کلانشهر‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، مستاجرانی که در شهر‌های کوچک زندگی می‌کنند ۱۰۰ میلیون تومان و روستایی‌ها ۵۰ میلیون تومان وام می‌گیرند.

مستاجران در سال جدید، دیگر نیازی به قرارداد اجاره و پرداخت کمیسیون مشاور املاک ندارند و با ثبت قرارداد اجاره در سامانه خودنویس می‌توانند، کد رهگیری موردنیاز وام ودیعه مسکن را رایگان دریافت کنند.

وام ودیعه مسکن به افرادی که خودشان یا همسرشان ملک یا زمینی داشته باشند، تعلق نمی‌گیرد. اگر جزو کسانی هستید که وام مسکن با اوراق گرفته‌اید یا برای وام نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اید، بهتر است بدانید دست شما هم قرار نیست به وام ودیعه مسکن برسد.

وام ودیعه مسکن سال ۱۴۰۳، با نرخ سود ۲۳ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود. متقاضیانی که مشمول این وام می‌شوند، باید ظرف مدت پنج سال کل مبلغ وام را به بانک برگردانند. کسانی که در تهران زندگی می‌کنند با احتساب سود ۲۳ درصد، پنج میلیون و ۶۳۸ هزار تومان در ماه باید قسط بدهند.

رقم اقساط وام ودیعه مسکن برای مستاجرانی که در شهر‌های بزرگ زندگی می‌کنند ماهی چهار میلیون و ۲۲۸ هزار تومان است. اقساط وام ودیعه مسکن برای متقاضیان ساکن سایر شهر‌ها با مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان، ماهی حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

اقساط وام ودیعه مسکن روستایی ۵۰ میلیون تومان است و این افراد باید طی پنج سال، ماهی یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان قسط بدهند.

وام مسکن قابل دریافت از محل اوراق تسهیلات، تا سقف ۸۰۰ میلیون به زوجین در تهران پرداخت می‌شود وام خوداشتغالی؛ ۱۵۰ میلیون و حتی چهار میلیارد

اگر موفق شوید از هفت‌خان ثبت‌نام و ارائه طرح‌های توجیهی در سامانه مخصوص وام خوداشتغالی به آدرس mashaghelkhanegi.mcls.gov.ir بگذرید می‌توانید امسال روی دریافت رقم ۱۵۰ میلیون تومان حساب باز کنید. مبلغ وام خوداشتغالی بر اساس آخرین مصوبه دولت مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان، به ازای هر نفر است و سودی که دریافت کنندگان وام، پرداخت خواهند کرد طبق قوانین و مقررات وام قرض‌الحسنه صفر است، اما کارمزد چهار درصد گردن شماست.

وام خوداشتغالی برای صاحبان کسب‌وکار‌های بزرگ با امکان ایجاد اشتغال تا کف ۴۰ نفر، به چهار میلیارد تومان می‌رسد. متقاضی دریافت وام مشاغل خانگی ۱۴۰۳، نباید از شاغلان دستگاه‌های دولتی اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، روزمزد، ساعتی، پروژه‌ای و ... باشد، اما بازنشستگان دولتی، منعی برای دریافت وام مشاغل خانگی، ندارند.

وام خوداشتغالی به‌کسانی پرداخت می‌شود که در رشته خود مهارت داشته باشند و گواهی آن را هنگام درخواست وام، در سامانه بارگذاری کنند. دریافت وام خوداشتغالی دوندگی زیاد دارد و باید مدام پیگیرش باشید. متقاضی وام خوداشتغالی، باید در محل راه‌اندازی کسب‌وکار خانگی، اقامت داشته باشد و پیش‌ازاین، از هیچ نهادی، وام خوداشتغالی، دریافت نکرده باشد. همچنین، محل اقامت او باید برای کسب‌وکار خانگی که قصد راه‌اندازی آن را دارد مناسب باشد و ایجاد آزار و اذیت، برای همسایگان نکند.

بازپرداخت وام خود اشتتغالی هفت ساله با سود چهار درصد انجام می‌شود و اگر کسی مثلاً فقط ۱۵۰ میلیون تومان دریافت کرده باشد باید ماهی نزدیک دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قسط بدهد.

وام فرزندآوری؛ به ازای هر بچه وام بگیرید

وام فرزندآوری در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۳ همچنان پراخت می‌شود. وام فرزندآوری به فرزندانی تعلق می‌گیرد که از اول فروردین ۱۴۰۰ به بعد متولد شده‌اند.

وام فرزندآوری به ازای فرزند اول ۴۰ میلیون تومان، برای فرزند دوم ۸۰ میلیون تومان، برای فرزند سوم ۱۲۰ میلیون تومان، بابت فرزند چهارم ۱۵۰ میلیون تومان و برای فرزند پنجم و بیشتر ۲۰۰ میلیون تومان است و نرخ سود آن معادل چهار درصد است.

متقاضیان وام فرزندآوری توسط بانک اعتبارسنجی می‌شوند تا نسبت به توانایی بازپرداخت اقساط مطمئن شوند. درحالت عادی وام فرزندآوری با دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن قابل پرداخت است.

قسط وام فرزندآوری برای شخصی که تسهیلات ۴۰ میلیونی فرزند اول دریافت کرده، ماهی یک میلیون و ۲۱۲ هزار تومان است. مدت زمان پرداخت اقساط هم به ۳۶ ماه می‌رسد.

وام فرزند دوم ۸۰ میلیون تومان، مدت بازپرداخت وام ۴۸ ماهه و رقم اقساط یک میلیون ۸۱۸ هزار تومان است. به والدین فرزند سوم ۱۲۰ میلیون تومان وام با مهلت بازپرداخت ۶۰ ماهه و ماهی دو میلیون و ۱۸۲ هزار تومان قسط پرداخت می‌شود. فرزند چهارم والدین را به ۱۵۰ میلیون تومان وام با دوره بازپرداخت ۷۲ ماهه و ماهی دو میلیون ۲۷۳ هزار تومان قسط می‌رساند. وام فرزندآوری فرزند پنجم را فرصت دارید در مدت ۸۴ ماه تسویه کنید و بابت آن باید ماهی دو میلیون و ۵۶۰ هزار تومان قسط بدهید.

وام ساخت و نوسازی مسکن؛ ۱۶۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان

وام ساخت و تعمیر مسکن ۱۴۰۳، از طریق ثبت‌نام در سایت بانک مسکن، پرداخت می‌شود. از شرایط لازم برای دریافت آن نیز می‌توان به داشتن درآمد مستقل اشاره کرد و مدارک مورد نیاز نیز شناسنامه، کارت ملی، مدارک زمین مد نظر هستند.

وام ساخت و تعمیر مسکن تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود. بانک‌ها تسهیلات تعمیرات مسکن را با نام وام جعاله مسکن ارائه می‌دهند. متقاضیان با دریافت این وام می‌توانند مبلغ آن را برای تعمیر بخش ها‌ی آسیب‌دیده خانه یا تکمیل تعمیرات مسکن استفاده کنند.

وام تعمیر و ساخت مسکن ابتدا به‌شکل تخصصی تنها توسط بانک مسکن پرداخت می‌شد، اما در سال ها‌ی اخیر بقیه بانک‌ها نیز تسهیلات مسکن را با شرایط مختلف ارائه می‌دهند. بانک مسکن یک بانک تخصصی در حوزه مسکن محسوب می‌شود که تعداد وام ها‌ی آن برخلاف سایر بانک‌ها، محدودیتی ندارد، اما سقف تسهیلات مسکن در این بانک حداکثر ۱۳۰ میلیون تومان خواهد بود.

دریافت وام جعاله مسکن نیازمند خرید اوراق ممتاز به اندازه ۸۰ میلیون تومان و سپرده‌گذاری رقم ۵۰ میلیون تومان است. سود وام تعمیر و ساخت مسکن برای خریداران اوراق با نرخ ۱۷.۵ درصد و برای سپرده‌گذاران با نرخ سود ۱۱ درصد محاسبه می‌شود. شراط پرداخت وام جعاله نداشتن بدهی قبلی یا چک برگشتی، ارائه معرفی‌نامه از شرکت راه‌و‌شهرسازی و لحاظ کردن مهلت بازپرداخت پنج ساله است.

دیگر خبرها

  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور