Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت:اول اسفند، زمان توقف صدور دفترچه جدید است که این به معنای حذف کامل دفترچه های بیمه نیست.
به گزارش خبرگزاری آریا، مصطفی سالاری در نشستی خبری که در رابطه با حذف دفترچه های بیمه درمان کاغذی این سازمان برگزار شد اظهار داشت:من بعد اولویت‌ ما، پرداخت تعهد خدمت در بستر الکترونیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه از لحاظ فنی امکان نسخه نویسی در مطب ها، درمانگاه ها، بیمارستان ها و مراکز پاراکلینیکی فراهم شده است گفت:به این معنا که یا در سامانه سازمان ارائه خدمت شود یا اگر خودشان دارای سامانه ای بوده اند با یک نرم افزار واسط به سامانه ما متصل می‌شوند و در واقع کار جدیدی انجام نمی دهند و همان کار سابق را انجام می‌دهند و در سامانه ما هم ثبت می شود.
وی افزود:این روند کلی از چندماه قبل شروع شده و سعی کرده ایم موانع را بتدریج رفع کنیم.دربرخی مناطق که زیرساخت اینترنت و غیره فراهم نبوده هم مشکل نداشتیم اما در تلاشیم طرح استقرار کامل یابد.ضریب نفوذ نسخه نویسی الکترونیک تا کنون پیشرفت خوبی داشته با این وجود الزامی برای نسخه نویسی الکترونیک ایجاد نکردیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه اگر پزشکی امکان و تمایلش را دارد نسخه نویسی الکترونیک را انجام می‌دهد اما اگر این امکان و تمایل نبود با دو فرض مواجهیم گفت:از اول اسفند دفترچه جدیدی صادر نمی‌کنیم اما بیمه شدگان می توانند دفترچه های موجودشان را همچنان استفاده کنند.تا 30 بهمن هم دفترچه صادر می شود اما از آن به بعد دفترچه جدیدی صادر نمی شود.برای صدور دفترچه جدید نیاز به مراجعه به شعب نیست. در این صورت اگر دفترچه نبود، پزشک می‌تواند در نسخه سربرگش نسخه بنویسد که تحت پوشش ما خواهد بود و فرد به هرجا برود خدمات درمانی را با پوشش تامین اجتماعی دریافت می کند.
سالاری ادامه داد:گامی به سمت حذف دفترچه برمی‌داریم.دفترچه حذف نخواهد شد بلکه صدور دفترچه های جدید متوقف می شود.نیاز بود تفاوتی برای مزیت نسخه الکترونیک قائل شویم.اولین کارکرد این است که بخشی از تعهدات را همان روز به مرکز انجام می‌دهیم و مابقی را تا پایان هرماه و ظرف 10 روز واریز می کنیم اما اگر نسخه نویسی کاغذی باشد چون باید اوراق جمع شوند و  صورتحساب کنند، معمولا دو ماه زمان می برد تا خود مراکز اوراق را در سیستمشان تجمیع کنند، بنابراین پرداخت با تاخیر همراه می شود.اکنون مدعی هستیم که تعهدات را به روز می پردازیم اما مشکل فرایند کاغذی زمانبر بودن تجمیع آن است.من بعد اولویت‌ ما، پرداخت تعهد خدمت در بستر الکترونیک است.از تسهیلات دیگری هم که پیشنهاد شود استقبال می کنیم.
وی تاکید کرد که باید کمک کنیم فشاری به مردم وارد نشود، هدف طرح خدمت با کیفیت تر و با پوشش کاملتر است.آمادگی حل مسائل را با نظام سلامت داریم.ما هیچ مرحله ای را اجباری نکردیم.پیشنهادات نظام پزشکی هم وصول و بخش عمده ای را بررسی و اعمال کردیم و آمادگی همکاری و تعامل فشرده تر با سایر نهادها و مراکز مرتبط را داریم.
به گفته مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بر اساس طرحی از 10 روز آینده بیماران خاص و صعب العلاج و مزمن و بخشی از بیماری های پرهزینه سالمندی را ثبت سیستمی می کنیم و کل هزینه های درمانشان را صددرصد پوشش خواهیم داد.برای شهرستان هایی که بیمارستان نداریم تامین منابع شده تا صددرصد هزینه درمان بستری بیمه شدگان را در بیمارستان های دولتی بپردازیم که ناشی از استقرار نسخه نویسی الکترونیک هم هست و می‌توانیم این برنامه ها را ادامه دهیم.
وی بار دیگر تاکید کرد که اول اسفند، زمان توقف صدور دفترچه جدید است که این به معنای حذف کامل دفترچه های بیمه نیست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی نسخه نویسی الکترونیک دفترچه های بیمه دفترچه جدید صدور دفترچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۱۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه

به گزارش خبرنگار مهر، جت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ظهر شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم و توسعه دهیم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر (۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: از جمله نکات مهم رهبری توجه به تعاونی است و مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‌ها اثرگذار است.

کد خبر 6089896

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت