Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، در پی شیوع ویروس کرونا در کشور برخی از مشاغل تحت تأثیر این ویروس قرار گرفت و منجر به بیکاری برخی از بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی شد. همین امر دولت را مجاب کرد تا در ستاد ملی کرونا تصمیماتی را برای آسیب‌دیدگان از کرونا در نظر بگیرد که بر همین اساس پرداخت مقرری بیمه بیکاری تحت تأثیر از ویروس کرونا در ستاد ملی کرونا به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از تصویب این مسئله در ستاد ملی کرونا، از 23 اسفند ماه سال گذشته سامانه‌ای  به‌نشانی bimebikari.mcls.gov.ir از سوی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد و از بیمه شدگان  بیکار تأمین اجتماعی بر اثر بحران ویروس کرونا خواسته شد تا اطلاعات خود را برای دریافت مقرری بیمه بیکاری در این سامانه ثبت‌نام کنند.

در همین رابطه مهدی شکوری مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی درباره فعالیت این سامانه گفت: سامانه متقاضیان بیمه بیکاری ناشی از کرونا به‌نشانی bimebikari.mcls.gov.ir از  اسفندماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد که هدف از راه‌اندازی این سامانه، تسهیل شرایط برای ثبت اطلاعات بیمه‌شدگان متضرر از شیوع بیماری کرونا برای استفاده از مقرری بیمه بیکاری بود. در شرایط طبیعی معمولاً کمیته‌هایی دونفره و استانی برای تشخیص این درخواست برگزار می‌شود و اصولاً تشخیص پرداخت مقرری بیمه بیکاری با اداره تعاون وزارت کار در شهرها است که به‌دلیل بیماری کرونا امکان تشکیل و برگزاری کمیته‌ها و مراجعه حضوری افراد وجود نداشت و بر همین اساس طی اطلاعیه‌هایی از سوی وزارت رفاه و سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد که افراد در هر شهرستان و استان، اطلاعات خود را در سامانه ثبت کنند.

وی در این باره توضیح داد: با اعلام سامانه مذکور از سوی وزارت رفاه، حدود 700 هزار نفر در بازه زمانی اسفند تا پایان اردیبهشت ماه با مراجعه به این سامانه، اطلاعات خود را ثبت کردند و اطلاعات ثبت‌شده از سوی بیمه‌شده تأمین اجتماعی مورد پایش و بررسی قرار گرفت و در نهایت 241 هزار نفر مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری شدند و از این تعداد 103 هزار نفر مقرری بیمه بیکاری خود را دریافت کردند و بقیه نیز از تسهیلات بهره‌مند خواهند شد.

شکوری همچنین با اشاره به اینکه سازمان تأمین اجتماعی در فرایند واریز رقم بیمه بیکاری هیچ دخل و تصرفی ندارد، اعلام کرد: با عنایت به دستور رئیس‌جمهور قرار بر این شد از صندوق توسعه ملی رقمی برای پرداخت مقرری افراد بیکارشده از کرونا تخصیص داده شود و در واقع سازمان تأمین اجتماعی تنها وظیفه شناسایی افراد را داشته باشد و لیست تهیه شده را در اختیار سازمان برنامه و بودجه قرار دهد.

وی دلیل عدم پرداخت مقرری بیمه بیکاری از سوی سازمان تأمین اجتماعی را بار مالی بسیار سنگین این مسئله دانست و گفت: پرداخت مقرری بیمه بیکاری بر اثر شیوع ویروس کرونا با بیمه بیکاری مصوب 69 متفاوت است و مبلغ آن هم کاملاً متفاوت با این قانون در سال 69 در نظر گرفته شده است. همچنین 240 هزار نفر هم اکنون از مقرری بیمه بیکاری سازمان تأمین اجتماعی استفاده می‌کنند.

به گزارش تسنیم در حالی مبلغ ناچیز مقرری بیمه بیکاری  ناشی از ویروس کرونا ( دوسوم 55 درصد از حداقل دستمزد ) به حساب تعداد اندکی از متقاضیان از سوی سازمان برنامه و بودجه واریز شده است که بنا بر اعلام مسئولان سازمان تأمین اجتماعی، این سازمان هیچ دخل و تصرفی در واریزی‌ها ندارد و صفر تا صد رقم از منابع صندوق توسعه ملی تأمین شده است که این سوال مطرح می‌شود پس وظیفه سازمان تأمین اجتماعی در شرایط ویژه و دوران بیکاری بیمه شدگانش چیست؟

مگر نه اینکه بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی هر ماه مبلغی را بابت بیمه بیکاری به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کنند، پس چه زمانی باید از تسهیلات خود استفاده کنند؟ چرا سازمان تأمین اجتماعی از پرداخت مقرری بیمه بیکاری ناشی از ویروس کرونا فرار می‌کند؟

در هر صورت هم اکنون تعداد بسیار محدودی از بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی در پی شیوع ویروس کرونا، مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند که ابهامات زیادی در رابطه با رقم آن و همچنین عدم تعهدات سازمان تأمین اجتماعی برای تأمین منابع مالی این مسئله دارد، موضوعی که مسئولان در این زمینه شفاف سازی نمی‌کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی پرداخت مقرری بیمه بیکاری سازمان تأمین اجتماعی ویروس کرونا هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۳۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد